Testimonials

My soul honors your soul. I honor the place in you where the entire universe resides. I honor the light, love, truth, beauty & peace within you, because it is also within me. In sharing these things we are united, we are the same, we are one.

Terwijl ik begin aan dit nieuwe hoofdstuk van moederschap in mijn leven, kijk ik terug op de mooie negen maanden zwangerschap die ik heb gehad, allemaal dankzij YogaWella, en in het bijzonder Luz Dary Schilt. Mijn contact met Luz sinds juli 2012 is voor een serieHatha yogalessen geweest, gedurende mijn korte verblijf in Suzhou, China. Doordat ik in verschillende landen heb gewoond, heb ik ervaring met lessen van verschillende yoga-instructeurs. Ik ben blij dat ik kan zeggen dat zij met kop en schouders uitsteekt boven de rest die ik ben tegengekomen. Beginnend bij de 20ste week van mijn zwangerschap, concentreerde Luz zich op ieder kleinste detail van mijn houding tot het kalmeren van mijn geest met essenti‘le ademhalingstechnieken, mij het geheim van een makkelijke bevalling aanreikend. Ze leerde me verschillende houdingen om het bekken zo wijd mogelijk te maken en om mij gedurende de zwangerschap geestelijk en lichamelijk gezond te laten voelen. Mensen zijn bang voor het idee van een bevalling, maar voor mij was het een mooie ervaring dankzij Luz.

Luz leidt haar yogalessen goed georganiseerd en vakkundig, en ze voert haar Skype lessen uit met toewijding, mededogen en begrip. Ze beschikt over het vermogen om de ware betekenis van yoga te vertalen niet alleen in woorden en concepten die het bewuste brein en intellect zich eigen kan maken, maar brengt de wijsheid ook over op het onderbewustzijn.

Luz haar kwaliteiten als yogadocent worden gematcht door haar verlangen om haar studenten te onderwijzen en hun leven te verbeteren. Of ze nu lesgeeft aan beginners of aan gevorderden, haar niveau aan energie, zorg en toewijding blijft hetzelfde. Ik heb haar lessen altijd met plezier gevolgd en ik kijk uit naar mijn postnatale sessies met haar. Ik beveel YogaWella aan voor restorative yoga en prenatale/postnatale yogalessen.

 Sathvika Shetty Chicago, USA

Luz hielp me in contact te komen met delen van mezelf die diepgaand genezen moesten worden. Door yoga, was ik in staat mezelf open te stellen voor mijn wonden en antwoorden te zoeken, die ik nodig had om voorwaarts te kunnen gaan. En dan laat ik de fysieke verlichting van een chronische rugpijn nog buiten beschouwing.

Geinspireerd door haar heb ik besloten om zelf ook yogadocent te worden en anderen te helpen om hun eigen licht te zien.

Diepe dankbaarheid dat jij in mijn leven bent, Luz.

Patricia Yiu Michigan, USA

Door met haar yogatechnieken de basisvaardigheden van ademhaling te leren, heeft Luz mij heel erg geholpen met mijn astma.

Ik had het gevoel dat mijn astma mij eronder kreeg in China, waar ik teleurgesteld was dat ik niet zo veel buiten kon rennen als ik wilde, totdat ik Luz tegenkwam!

Altijd behulpzaam, altijd steunend! Ik voelde me echt veel beter na mijn sessies met haar. Ik had haar graag met mij mee terug genomen naar de Verenigde Staten.

Maren Thompson Peoria, USA

Luz is een nuchtere en kalme yoga-instructeur. Haar stijl van lesgeven verraadt de jaren van ervaring als moeder, drie zwangerschappen en bevallingen. Haar diepe begrip van de vrouwelijke anatomie rondom de bevalling en prenatale veranderingen maken het haar mogelijk om toegesneden en mooie oplossingen voor de specifieke noden van een moeder aan te bieden! Ik beveel Luz en Birthlight Yoga voor aanstaande moeders zeer aan, evenals de instructeurs.

Megha Mehta Bangalore, India

Toen ik Luz haar lessen volgde, voelde ik de veranderingen in de manier waarop ik voor mijn lichaam zorgde, maar het bruikbaarste van alles van wat zij mij geleerd heeft, was de ademhaling. Ik herinner me haar uitleg daarvan aan ons: ÔAdemhaling is als een dans. Elke inademing en uitademing heeft zijn eigen ritme, we willen dit ritme samenbrengen, met de focus op de uitademing: gelijkmatig en langÕ. Luz is een effectieve docente. Ze is heel professioneel, kundig en haar persoonlijkheid is iets wat ik wil benadrukken. Bedankt, Luz, voor je positieve energie en geweldige voorbeeld voor iedereen. Namaste.

Dinah Annague-BeanHamilton, Ontario

Wat een cadeau om yoga te leren van en beoefenen met Luz gedurende mijn eerste zwangerschap en de postnatale periode. Als nieuwe moeder die zich gesteld ziet voor de fysieke en emotionele uitdagingen van het omgaan met een zwangerschap van eenstuitliggend klein meisje en een fysiek traumatiserende keizersnee bevalling, ben ik erg dankbaar voor de rustige aanmoediging en genezing die mijn pre- en postnatale yogalessen mij boden. Ik was erg bang voor wat een keizersnee zou betekenen voor het begin van mijn moederschap en wat voor rol het later zou spelen, omdat ik meer kinderen wilde. Het was voor een groot deel te danken aan mijn tijd van yogabeoefening met Luz dat ik in staat was controle over mijn lichaam en situatie te houden, emotionele reserves aan te boren waarvan ik niet eens wist dat ik die in mezelf kon aanwenden, en vreugde en trots te beleven aan waar mijn lichaam allemaal toe in staat was.

Moederschap is een machtige onderneming en ik zal voor altijd dankbaar zijn voor LuzÕs begeleiding van mijn weg om de emotionele kracht te vinden om mijn operatie te ondergaan en mijn lichamelijke kracht te hervinden in de herstelperiode daarna. Ik hield aan mijn yogasessies over empowerment en nieuwe kennis, waarop ik, na de keizersneebevalling van mijn tweede lieve dochter, wederom een beroep kon doen.

 Kate McClure Suzhou, China

Ik kwam voor het eerst in aanraking met Luz toen ik zwanger was in 2013. Als nieuwe aanstaande moeder voelde ik me een beetje overweldigd door het vooruitzicht van mijn veranderende lichaam en hoe ik door de wee‘n en bevalling heen zou moeten komen. Ik heb prenatale yogalessen bij Luz geboekt en vanaf het moment dat ik haar ontmoette, heb ik nooit meer getwijfeld. Luz heeft meer kennis en expertise dan iedereen die ik in haar werkveld heb ontmoet, maar bovenal is het haar zorg en medeleven die haar anders maken. Luz specialiseerde het programma toe op mijn persoonlijke behoeften en werkte in een tempo waar ik me comfortabel bij voelde. Ik voelde me sterk in mijn veranderende lichaam, en geestelijk voorbereid op de bevalling. Ze leerde mijn man ook technieken om mij tijdens de wee‘n te ondersteunen. Toen de tijd eindelijk daar was, voelde ik me er klaar voor en goed voorbereid. De ademhalings- en ontspanningstechnieken hielpen me door die lange uren heen, en hielden me bij de les en energiek, terwijl ik steeds dichter bij de ontmoeting met mijn mooie baby kwam. Ik kan haar diensten niet genoeg aanprijzen, speciaal voor aanstaande ouders. Bedankt, Luz, voor alles!

Niamh Norris Suzhou, China

© 2019 YogaWella
Ontworpen door Beabudai Design

Minder stress in 5 minuten!

Schrijf je dan in voor de YogaWella nieuwsbrief en krijg gratis mijn 3 unieke yoga technieken voor meer ontspanning.

We sturen geen spam en je gegevens blijven tussen ons.