Bedrijfsyoga, gezondheid en ontspanning op het werk.

Met YogaWella investeert u in de gezondheid van medewerkers en de kwaliteit van het werk. U draagt bij aan een positieve werksfeer, stress preventie, het terugdringen van ziekteverzuim en een hoog rendement.

bedrijfsyoga-content2

Bedrijfsyoga, toegankelijke oefeningen en technieken.

YogaWella biedt toegankelijke oefeningen en technieken die kunnen worden uitgevoerd in een werkomgeving. De oefeningen helpen om medewerkers stil te laten staan bij zichzelf waardoor men zich bewust wordt van hun eigen functioneren. De medewerkers nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid en leren werken vanuit hun authentieke kracht.

Bedrijfsyoga,
gewoon aan je bureau of in een vergaderruimte.

De oefeningen kunnen in werkkleding, zittend in een stoel worden uitgevoerd. De oefeningen zijn concreet en men hoeft hiervoor niet lenig te zijn.

5 redenen waarom je yoga moet doen op het werk.

  • Yoga verbetert productiviteit.
  • Yoga helpt je beter dealen met stress.
  • Yoga verbetert concentratie.
  • Yoga kan de algehele tevredenheid van werknemers verbeteren.
  • Yoga geeft je een betere fysieke conditie.
bedrijfsyoga-content1

Nog steeds niet overtuigd? Bedrijven als Apple, Facebook en Google bieden al jarenlang mogelijkheden voor Yoga, Mindfulness en Meditatie binnen het bedrijf, omdat ze weten en geloven dat het ten goede komt van het welzijn van de werknemers en daarmee dus ook de organisatie.

Heb je interesse om bedrijfsyoga bij jou op het werk te introduceren? Neem eens contact met ons op voor een yoga traject, een workshop, lezing, of andere mogelijkheden. And if your company prefers English, we can also teach in English.

© 2019 YogaWella
Ontworpen door Beabudai Design

Minder stress in 5 minuten!

Schrijf je dan in voor de YogaWella nieuwsbrief en krijg gratis mijn 3 unieke yoga technieken voor meer ontspanning.

We sturen geen spam en je gegevens blijven tussen ons.