Over Luz Dary

I would rather be ashes than dust! I would rather that my spark should burn out in a brilliant blaze than it should be stifled by dry-rot. I would rather be a superb meteor, every atom of me in magnificent glow, than a sleepy and permanent planet. The function of man is to live, not to exist. I shall not waste my days trying to prolong them. I shall use my time.”

-Jack London-

yoga, women's health
overluz_extrafoto

Na mijn auto ongeluk bereikte ik mijn laagste punt in mijn leven. De fysiotherapie hielp niet veel en ik wilde me bijna berusten in mijn lot. Maar toen kwam yoga in mijn leven! Yoga is mijn redding geweest en dit is echt heel zachtjes uitgedrukt. Ik kwam terecht bij een yogadocente die veel wist over lichamelijk en emotioneel herstel. Na al deze jaren begon ik me eindelijk thuis te voelen in mijn eigen lichaam, hoofd en geest, alle somatische klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Het gaf me het gevoel dat wat er ook gebeurd in mijn leven en ongeacht wat er gebeurd was, dat ik altijd kon rekenen op mijn eigen innerlijke kracht, want alleen van hier uit kan men leren om je eigen welzijn in acht te nemen. En door dit te beseffen gebeurde de meest wonderbaarlijke transformatie in mijn leven. Mijn cadeau, na al die jaren van onzekerheid en het volgen van meningen van andere personen, was dat ook ik nu eindelijk in mijn eigen power kon gaan staan. Zou jij ook niet willen om zelfverzekerd door het leven te gaan, te genieten van wat de dag je brengt en te leren van de levenslessen die op jouw pad komen? 

En omdat ik me verdiepte in de filosofie van yoga en in alle voordelen dat yoga voor de vrouw te bieden had, was het niet meer dan logisch voor mij om deze levensfilosofie voort te zetten in mijn zwangerschappen. Mijn zoektocht naar een zwangerschapsyoga training die meer bracht dan alleen maar lichaamsbeweging viel niet mee. Ik wilde graag op mijn reis naar het moederschap meer weten dan alleen hoe een baby ter wereld te brengen. Zou jij ook niet graag willen weten hoe je jezelf en jouw kind zo optimaal mogelijk kan ondersteunen in jouw zwangerschap? Vragen als; hoe kan je met jouw baby een band scheppen, ook al is de baby nog in jouw buik. Of vragen als wat zijn de mogelijkheden om met je hormoon schommelingen om te gaan? Waar kan je terecht met al jouw vragen over zwangerschapskwaaltjes op holistisch en emotioneel niveau? Zwanger zijn betekent dat er twee geboortes gaan plaats vinden, jouw geboorte als een moeder en de geboorte van jouw baby. En alle vragen die daarbij horen zijn van belang om een gezonde en fijne zwangerschapstijd tegemoet te gaan.

Het is de therapeutische benadering van yoga dat jouw leven kan veranderen, als je meer wilt weten over mijn reis als yogadocente en waarom ik het belangrijk vind om vrouwen emotioneel, mentaal en fysiek te begeleiden, lees dan verder op mijn yoga reis om meer te weten te komen over wie ik ben.

© 2018 YogaWella
Ontworpen door Beabudai Design
English

Minder stress in 5 minuten!

Schrijf je dan in voor de YogaWella nieuwsbrief en krijg gratis mijn 3 unieke yoga technieken voor meer ontspanning.

We sturen geen spam en je gegevens blijven tussen ons.